choose language:

For silence and space in a beautiful green environment

These events are coming soon

 • 06
  jun
  CULTUREEL FESTIVAL HEERDE

  Zaterdag 6 juni kan je relaxen, genieten van muziek en kunst tijdens het Culturele Festival Heerde! 

  In de Dorpsstraat in Heerde is de Hessenmarkt en het Schaapscheerdersfeest • 27
  jun
  BEER, BLUES & BBQ


  Visit Bluestown Heerde
  Een mooie zaterdagmiddag op het Dorpsplein in Heerde. Daar sta je met een schuimend biertje in de hand. Meegesleept door je favoriete muziek loop je langzaam richting BBQ. Je wordt overstroomd door warme gevoelens. Ah, wat is Heerde een heerlijk dorp! Kijk naar die vrolijke mensen, die net als jij opgaan in de muziek, live gespeeld door de band op het podium. Dit moment wil je uren vasthouden, meewiegend op het ritme van de blues. Fantasie? Zeker niet, dit kun je op een zonnige zaterdag echt zelf beleven in het centrum van ons dorp.

  Beer & BBQ
  De terrassen van rondom zijn geopend. Daar wordt graag een biertje getapt voor de liefhebbers en de Evenementenstichtring Heerde verzorgt een extra tappunt. Natuurlijk zijn er allerlei andere drankjes te verkrijgen bij verschillende zaken. Voor de BBQ hebben slagerij Uit de Bosch en Wilma’s Snackbar de handen inéén geslagen; zij staan samen garant voor lekkernijen van hoge kwaliteit.

  Blues
  In 2019 brachten Erwin Java & band, Big Bo, de Veldman Brothers, Frank Blueka en 'onze eigen' The Trabb prachtige blues ter gehore. 

  Hou onze website of Facebook pagina in de gaten om erachter te komen welke bands in 2020 naar Heerde komen! 

  Voor het bijwonen van de optredens van deze vermaarde bands hoef je tijdens Beer, Blues & BBQ geen entree te betalen.